BOOK NOW
Kastro Hotel in Antiparos
Welcome

Αντίπαρος Ξενοδοχεία | Ξενοδοχείο Kastro Αντίπαρος Διαμονή σε Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Δωμάτια, Στούντιο, Σουίτες

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του συγκροτήματος Kastro!

Το Kastro Αντίπαρος μπορεί να γίνει το καλοκαιρινό σας καταφύγιο γιατί επιβεβαιώνει τον ορισμό της ελληνικής φιλοξενίας και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για διαμονή στην Αντίπαρο

Το Kastro Αντίπαρος παραδοσιακά σχεδιασμένο με υπέροχη θέα, προσφέρει όλων των ειδών Δωματίων, Στούντιο, Σουίτες, Διαμερίσματα και Σπίτια,. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της Αντιπάρου - Ψαραλυκής 1η και 2η- και μόλις 200 μέτρα από την κεντρική πλακόστρωτη πλατεία, την αγορά και τις ταβέρνες.

Το Kastro Αντίπαρος προσφέρει ένα φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον και οργανωμένες υπηρεσίες, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια και φίλους, αλλά και μοναχικούς ταξιδιώτες.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Αγαπητοί μας φίλοι,

Θα θέλουμε να μοιραστούμε λίγα λόγια μαζί σας σχετικά με το τι πιστεύουμε και με τι είμαστε παθιασμένοι. Θέλουμε να εξηγήσουμε γιατί χαιρόμαστε ανοίγοντας τις πόρτες του Κάστρου όταν σας καλωσορίζουμε με το ίδιο μεγάλο χαμόγελο κάθε χρόνο.

Αναρωτηθήκαμε και ψάξαμε να βρούμε απάντηση στο ερώτημα " Ποιο είναι το μυστικό για τις αξέχαστες και πιο αξιόλογες διακοπές". Ρωτήσαμε τους επισκέπτες μας, τους φίλους μας, και τους εαυτούς μας όταν ταξιδεύουμε τον κόσμο, αλλά με σαφήνεια δεν προσδιορίζεται η απάντηση. Συνειδητοποιήσαμε ότι το μυστικό είναι απλό! Αξέχαστες Διακοπές είναι αισθήσεις, Αξέχαστες Διακοπές είναι οικείο περιβάλλον, Αξέχαστες Διακοπές είναι εικόνες και όχι σκέψεις!

Σαν τη στιγμή που ξυπνήσατε ξεκούραστος και απολαύσατε το καφεδάκι σας με την μαγευτική θέα, ή όπως το αξέχαστο περπάτημα στην αμμουδερή παραλία με το ζεστό ήλιο, πόσο διασκεδάσατε το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά, ακόμα όταν ακούγατε τις χαρούμενες φωνούλες των παιδιών σας και πόσο αλησμόνητες οι στιγμές με φίλους γύρω από την πισίνα με τη μπύρα στο χέρι, και σαν τη συγκινητική αγκαλιά του αποχαιρετισμού! Θα σας δούμε του χρόνου!

Τι πιστεύουμε ; Πιστεύουμε στη δημιουργία μικρών στιγμών χαλάρωσης και διασκέδασης που θυμόμαστε με ευχαρίστηση όλοι ακόμα μήνες και χρόνια αργότερα, όταν χιονίζει ή βρέχει έξω. Αναμνήσεις που φέρνουν χαμόγελο κάθε φορά που τις θυμόμαστε!

Αγαπάμε να δημιουργούμε στο χώρο μας πάντα κάτι νέο και προσφέρoυμε από καρδιάς φιλοξενία και φροντίδα κατα συνέπεια αποκτούμε ευχαριστημένους πελάτες. Είναι γεγονός ότι ο ευχαριστημένος πελάτης είναι ο καλύτερος πρεσβευτής στον υπόλοιπο κόσμο. Οι δε επαναλαμβανόμενοι πελάτες είναι η πιο αξιόπιστη διαφήμιση μας! Όμως για μας απλά "οι νέοι μας φίλοι!!!"

Σας περιμένουμε…
Μάγδα & Μάρκος


Η Αντίπαρος

Η Αντίπαρος είναι ένα μικρό νησί στην καρδιά του Κυκλαδικού συμπλέγματος και απέχει 3 ναυτικά μίλια απ’ την Πάρο.

Η Ιστορία έχει καταγράψει πολύ σπουδαία γεγονότα στην Αντίπαρο.

Την αναφέρει αρχικά για τα ευρήματα του Νεολιθικού Οικισμού (4.000 π.Χ.), με το γνωστό και αρχαιότερο μαρμάρινο ειδώλιο που έχει βρεθεί στις Κυκλάδες, "την παχύσαρκη κυρά του Σάλιαγκου", για το εντυπωσιακό σπήλαιό της στο λόφο του Αγίου Ιωάννη, βάθους 85μ, το οποίο είναι το μοναδικό κάθετο σπήλαιο της Ευρώπης που διαθέτει ανθρωπόμορφους σταλαγμίτες και σταλακτίτες.

Η Αντίπαρος είναι επίσης γνωστή και για το σπάνιας αρχιτεκτονικής της Ενετικό Κάστρο (το μόνο που κατοικείται ακόμη), όπου διαδραματίστηκε η βραβευμένη ταινία "Μανταλένα".

Πρόσφατα δε, ήρθε στο φως σημαντικό ιερό των αρχαϊκών χρόνων στη νησίδα Δεσποτικό.

Οι επισκέπτες στην Αντίπαρο απολαμβάνουν σήμερα τη φιλοξενία, την ηρεμία και τη γνωριμία με τη φύση στην παρθενική της μορφή.

Έχουν δε τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις διακοπές με θαλάσσια σπορ, πεζοπορία, ποδηλασία, κ.ά.